Akuttider

akut2

Vores almindelige akutfunktion er midlertidig suspenderet pga coronavirus. Se under “corona-nyheder”

Hvis du har behov for akut hjælp, så ring til lægehuset. De fleste sygdomme er heldigvis ufarlige og selvbegrænsende, men det kan være svært selv at vurdere dette.  Du kan altid ringe for råd og vejledning på tlf: 75 75 16 11.

Ring imellem 08.00-09.00

Hvis du har behov for en akut tid, bedes du ligeledes ringe mellem 08.00-09.00. Her vil der sidde 1 sygeplejerske og 2 sekretærer klar til at hjælpe dig ved telefonerne. Er der behov for en akut vurdering af læge eller sygeplejerske i lægehuset, kan du få en tid til dette imellem 09.00-10.00 samme dag.

Kort og fokuseret – Du kan få hurtig hjælp

Det vil være en kort og målrettet konsultation, som har fokus på det akutte problem. Evt. øvrige emner bedes håndteret på anden vis. Visionen er at kunne servicere akutte problemstillinger effektivt og hurtigt, så de akut syge får hurtig hjælp.

Hvis du bliver akut syg op af dagen:

Ved akut sygdom, som opstår efter kl 09.00 kan du altid ringe for råd og vejledning. Du kan blive tilset efter kl 10 i visse tilfælde, hvor det vurderes, at det ikke kan udsættes til dagen efter. Mere alvorlige tilfælde som fx tilskadekomne, snitsår, brystsmerter, mistanke om blodprop og lign vil vi selvfølgelig gerne se hurtigst muligt. Ring blot, så skal vi nok hjælpe dig. Efter kl 16 skal du kontakte lægevagten som vanligt.

Ved længerevarende problemer henvises til almindelige konsultationstider. Det er vigtigt at dette overholdes, hvis vi skal opretholde en hurtig og smidig service i akuttiderne.

 

NB: Ved mistanke om akut alvorligs sygdom kan du kontakt os direkte på vores “akut-telefon”: 20 26 9181. Det er vigtigt at akuttelefonen KUN bruges ved tegn på alvorlig sygdom.

 

Husk sundhedskortet ved alle henvendelser i Lægehuset.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved kortlæseren.

 

google not a doc

Hvad med Google og internetsøgninger?

Vi oplever, at enkelte forsøger at “google” sig frem til årsagen til deres symptomer. Vi vil tilråde forsigtighed med dette eller helst blot lade helt værre med dette. Vi har indtryk af, at mange blive unødigt bekymrede og ofte ender med at have haft mange overvejelser inden de tilses. Book en tid eller ring til os i stedet for.

Mvh

Brædstrup Lægehus