Akuttider

akut2

Vores almindelige akutfunktion er midlertidig suspenderet pga coronavirus. Se under “corona-nyheder”

Ring imellem 08.00-09.00 hvis du har behov for en akut tid.

Her vil der sidde 2 sekretærer og evt. en sygplejerske klar til at hjælpe dig ved telefonerne. Er der behov for en akut vurdering af læge eller sygeplejerske i lægehuset, bliver du tilbudt en tid til dette imellem kl. 09.00-10.00 samme dag. Lægen kan ringe tilbage ved behov (typisk omkring 11.00-11.30)

De akutte tider er en kort og målrettet konsultation, som har fokus på det akutte problem. Visionen er at kunne servicere akutte problemstillinger hurtigt og effektivt, så de akut syge får hurtig hjælp.

Hvis du bliver akut syg op af dagen:

Ved akut sygdom, som opstår efter kl. 09.00 kan du altid ringe, for råd og vejledning. Du kan blive tilset efter kl. 10 i visse tilfælde, hvor det vurderes, at det ikke kan udsættes til dagen efter.

Mere alvorlige tilfælde som fx tilskadekomne, snitsår, brystsmerter, mistanke om blodprop og lign. vil vi selvfølgelig gerne se hurtigst muligt. Ring blot, så skal vi nok hjælpe dig.

Efter kl. 16 skal du kontakte lægevagten som vanligt.

NB: Ved mistanke om akut alvorlig sygdom kan du kontakt os direkte på vores “akut-telefon”: 20 26 9181. Det er vigtigt at akuttelefonen KUN bruges ved tegn på alvorlig sygdom.

Ved længerevarende problemer henvises til almindelige konsultationstider. Det er vigtigt at dette overholdes, hvis vi skal opretholde en hurtig og smidig service i akuttiderne.

 

Husk sundhedskortet ved alle henvendelser i Lægehuset.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved kortlæseren.

 

google not a doc

Hvad med Google og internetsøgninger?

Vi oplever, at enkelte forsøger at “google” sig frem til årsagen til deres symptomer. Vi vil tilråde forsigtighed med dette eller helst blot lade helt værre, da vi har indtryk af, at mange blive unødigt bekymrede.

Book en tid eller ring til os i stedet for.