Velkommen til Brædstrup Lægehus’ hjemmeside. Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om nye tiltag, åbningstider, vacciner, booke nye tider, feriesæson og meget andet. Se derfor gerne siden igennem af og til for at se nye information m.m. Siden opdateres løbende.

Selvbetjeningsportal:

På vores hjemmeside som omfatter en “selvbetjeningsdel”. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven. 

Under menu-knappen “Selvbetjening” kan du:

  • Bestille tid ved lægen ELLER sygeplejerske. Tid ved sygeplejersken sker ved at vælge egen læge. Herefter konsultationstype  – F.eks: Børneundersøgelse, Diabeteskontrol, blodprøve m.m.
  • NB: Man kan IKKE bestille tid ved BÅDE læge OG sygeplejerske samme dag. Ej heller 2 tider samme dag ved læge/sygeplejerske. Det giver ventetid problemer m.m.
  • Her kan du forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen.  (NB! Man kan IKKE vente svar samme dag – Lægen har 5 dage til besvarelse! Skriv ikke til om akutte ting, men ring til klinikken istedet.)
  • Læse beskeder fra lægen og meget andet.

Organisation:

Klinikken er en samarbejdspraksis med 4 læger som ved akut sygdom gensidigt dækker for hinanden ved fravær, ferier og lignende.

Hver læge har egen patientgruppe og ydernummer.Klinikken har undervisning af praksisreservelæger samt til tider undervisning af medicinstudenter.  Der kan derfor af 1/2 års varighed være “et nyt ansigt” i huset

Tider, booking m.m.

Du kan bestille tid pr. telefon første gang, ellers henvise vi til via vores selvbetjening på hjemmesiden: www.braedstruplaeghus.dk

Telefon:

Vores telefoner er åbne alle hverdage, bortset fra vores frokostpause, hvor vi kun modtager akutte henvendelser. Du kan se de præcise telefontider under ”praktisk info” på hjemmesiden.

Email:
Hvis du opretter dig på hjemmesiden kan du kommunikere via email med lægerne.

NB:Mail egner sig generelt ikke til udredning af evt. sygdom, men er beregnet til korte og opklarende spørgsmål på eksisterende sygdomme eller kendte problemstillinger.

Akut sygdom:

Ved akut sygdom er det muligt at få en tid samme dag. Denne tid kaldes en ”akut-tid” og er af kortere varighed end en almindelig konsultation. Hvis sådan en tid ønskes, er det en god idé at ringe til klinikken i telefontiden mellem 08.00-09.00. Ved længerevarende problemer henvises til almindelig konsulationstider. Det er vigtigt at dette overholdes, hvis vi skal opretholde en hurtig og smidig service i akuttiderne, så alle der har et behov kan blive tilset hurtigt og nemt.

Husk sundhedskortet ved alle henvendelser i Lægehuset.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved kortlæseren.

Faglighed:

I vores lægehus bestræber vi os allesammen på at yde både en høj faglig standard og en god patientservice. Vi er lægefagligt opdaterede og lægehuset indgår kontinuerligt i kvalitetssikring og vurdering efter myndighedernes og de faglige selskabers retningslinjer.

På vores hjemmeside www.braedstruplaeghus.dk kan du orientere dig om konsultations- og telefontider, hvilke læger og andet personale du kan møde i klinikken, vaccinationer, regler for receptpligtig medicin, kroniske sygdomme, graviditetsundersøgelser og meget andet.

Konsultationer:

Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 8 og 16. Se mere her på hjemmesiden under “praktisk info /åbningstider”

Receptfornyelse: 

Fast medicin, som ikke er vanedannende kan bestilles i skranken, pr. telefon og meget gerne via hjemmesiden. Vi beder generelt om at man bruge hjemmesiden, når det er muligt for at aflaste telefonkøen.

Sidstnævnte kræver at du opretter dig som bruger. Du finder en overskuelig vejledning når du klikker dig ind på hjemmesiden.

Tidsbestilling: 

Du kan ligeledes bestille tid via hjemmesiden hvis du opretter dig som bruger. Du er også velkommen til at ringe eller møde op for tidsbestilling. Det er vanlig nemmest at komme igennem på telefonen om eftermiddagen.

Det er klart nemmeste at booke tider online, da der er stort press på vores tlf. Tiderne online er de samme som vi har tilgængelig her.  Vi tilråder derfor online booking i videste mulig omfang.

Åben konsultation ved sygeplejerskerne.

Åben konsultation ved sygeplejersken UDEN tidsbestilling hver mandag og torsdag fra kl. 8:00 til kl. 9:45 og hver tirsdag fra kl. 13:00 til kl. 14:30

For at kunne ekspederer mange patienter uden lang ventetid, og samtidig give fleksibilitet kan du altså selv bestemme hvornår du fx. vil have tage dine blodprøver. Du komme blot i et af de “åben konsulationer” som passer dig bedst – helt uden at skulle bestille tid.

Indenfor de nævnte tidsrum kan du som nævnt, få foretaget planlagte blodprøver, tråde- og klipsfjernelse efter operation samt AFTALTE vaccinationer i forbindelse med udlandsrejse – der kan ikke rådgives vedr. rejsevaccinationer i dette tidsrum!!!

Derudover kan 15 mdr. børnevaccine samt vaccine mod HPV ( livmoderhalskræft) af 12 årige piger.

DE ÅBNE TIDER GÆLDER KUN PÅ SKOLEHVERDAGE ( altså minus  uge 7, de 3 hverdage op til påske, 1. maj og 5. juni uge 26-32, uge 42, 23/12 samt mellem jul og nytår samt alle helligdage)

Ved ankomsten til ovenstående SKAL det medbragte sygesikringskort registreres i venteværelses-terminalen! Man bliver herefter registreret i sygeplejerskernes plan. Herefter kan man tage plads i venteværelset og kaldt ind efter tur.

Adresse

Tinghuspladsen 4
8740 Brædstrup
Tlf. 75 75 16 11
Mvh

Brædstrup Lægehus