Henvisninger

Fysioterapi:

Du kan blive henvist til en fysioterapeut efter en lægefaglig vurdering, hvis lægen efter undersøgelsen finde at det giver mening i forhold til din situation. Som regel vil en henvisning være muligt, hvis der tale om muskel og/eller ledsmerter som har stået på i en længere periode.

For at lave en god vurdering af dit problem og evt lave henvisning er vi derfor nødt til at se dig i klinikken. Man kan ikke henvises om mail eller telefon, hvis ikke vi har undersøgt dit problem og kender til dette indenfor de sidste tre måneder. Det er for at sikre en god vurdering og for at følge retningslinjerne på området.

Fornyelse af henvisning til fysioterapi: Vi ser dig gerne til en vurdering af dit problem.  Hvis du har fået fysioterapi længe, så kan det give mening at overveje andre muligheder, hvis dit problem ikke er forbedret.

Vederlagsfri henvisning til fysioterapi: Det kan sket i tilfælde at svære kroniske lidelser. Der er nogle helt særlig kriterier som skal være opfyldt for dette. læs mere her: Vederlagsfri fysioterapi

Kiropraktor:

Vi har ikke mulighed for at henvise til en kiropraktor via sygesikringen.

Sundhedsforsikring: 

Nogle patienter får at vide af via deres private forsikring, eller den forsikring de måske har via deres arbejde, at de blot skal have en henvisning fra lægen for at komme videre til fx en fysioterapeut eller lign. Når forsikring tilråder henvisning ligger der ikke en sundhedfaglig vurdering bag dette. Vi ser dig gerne til en vurdering, råd og vejledning i lægehuset og kan her også hjælpe med henvisningen, hvis dette er nødvendigt efter en lægelig faglig vurdering.  Man kan altså ikke henvises om mail eller telefon.