Tryk her: Selvbetjeningdd

og vælg derefter at logge på med NemID

***********************************************************************

Angående receptfornyelse:  Der har været nogle problemer ved receptfornyelse. Dette problem skulle være løst kl. 11.25  fredag den 6/9-19. Beklager evt ulejlighed herved.

NB: Herefter kan du i nogle tilfælde være nødt til at oprette dine stamoplysninger igen som bruger ved at følge de spørgsmål der dukker op. Det kommer frem på skærmen af sig selv.

Helt nye patienter skal gøre det samme. (se særskilt ang børn/unge nedenfor)

____________________________________________________________________________________

Der er to log on muligheder:

1) Log in uden Nemid: Dette er med verifikationskode, som du bliver bedt om at tastes ind efter du er logget på for at komme videre. Denne verfikationskode sendes til din private mail indbakke, som så skal sættes ind her på siden efterfølgende. Det gør sig gældende når du skal logger på for fx et barn, som jo ikke har NemID. Det er meget vigtigt at du ALTID bruger korrekt cpr. nr og derved logger på med det cpr.nr. som henvendelsen deres sig om (fx barn eller ægtefælle).

NB: Vedr. Børn – Så kan KUN denne første mulighed benyttes, da børn ikke har NemID!

Hvis dit barn ikke har været logget på før, er du nødt til at ringe til klinikken for at få barnet oprettet første gang. Her får du en midlertidig kode.

2) log in med NemID: Det er som du kender fra banken og andre steder. Det er klart det nemmeste og sikreste.

Vi oplever desværre, at der til tider kan være problemer ved NemID login. Dette problem ligger hos NETS eller vores systemhus. Vi kan desværre ikke gøre noget ved det herfra lægehuset.  Vores systemhus løser som regel problemet inden for et døgns tid. Så prøv blot senere igen, og så vil det oftest virke igen. Ellers kan du blot logge in uden NemID, som beskrevet ovenfor.

NB: Selvom den øget sikker kan virke lidt besværligt, at det for at øge sikkerheden omkring dine personlige sundhedsdata.

Mvh Brædstrup Lægehus