Velkommen

IMG_4713

 

Velkommen til Brædstrup Lægehus

Her på hjemmesiden kan du finde oplysninger om nye tiltag, åbningstider, vacciner, booke nye tider, feriesæson og meget andet. Se derfor gerne siden igennem af og til for at se ny information m.m. Siden opdateres løbende.

Selvbetjeningsportal:

På vores hjemmeside findes der en “selvbetjeningsdel”. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven. 

Under menu-knappen “Selvbetjening” kan du:

  • Bestille tid ved lægen ELLER sygeplejersken. Tid ved sygeplejersken sker ved at vælge egen læge. Herefter konsultationstype  – F.eks: Børneundersøgelse, Diabeteskontrol, blodprøve m.m.
  • NB: Man kan IKKE bestille tid ved både læge og sygeplejerske samme dag. Ej heller 2 tider samme dag ved læge/sygeplejerske. Det giver ventetids problemer m.m.
  • Her kan du forny recepter på fast medicin.
  • Skrive til lægen.  (NB! Man kan IKKE vente svar samme dag – Lægen har 5 dage til besvarelse! Skriv ikke om akutte ting, men ring til klinikken istedet.)
  • Læse beskeder fra lægen og meget andet.

NB: Der findes også en app, hvor du har mange af de samme muligheder. Denne hedder “Min læge”. 

Organisation af lægerne:

Lægehuset er et kompagniskab (fællesskab) med 2 læger.

Hver læge har egen patientgruppe, men patienterne har mulighed for at bruge flere læger ved behov. Vi tilråder dog, at man bruger en faste læge i videst mulige omfang. Hvis du ikke har en fast læge, så kan du selv vælge den læge, som du primært bruger.

Lægehuset har ansat faste lægevikarer, som er her flere gange om ugen og praksisreservelæger, også kaldet uddannelses-læger, som du også kan få tid ved. De har dagligt, fagligt sparring med speciallægerne, for at sikre høj kvalitet og læring. Der kan derfor af ca. 1/2 års varighed være “et nyt ansigt” i huset.

Tider, booking m.m.

Du kan bestille tid pr. telefon første gang, ellers henviser vi til vores selvbetjening på hjemmesiden:

Telefon: Vores telefoner er åbne alle hverdage 8-13, (torsdag fra 8-12:45) bortset fra vores formiddagspause, hvor vi kun modtager akutte henvendelser. Du kan se de præcise telefontider under ”praktisk info” på hjemmesiden.

Fra kl. 08.00-09.00 er primært til akutte problemstillinger.

E-mail:
Hvis du opretter dig på hjemmesiden kan du kommunikere via e-mail med lægerne.

NB: Mail egner sig generelt ikke til udredning af evt. sygdom, men er beregnet til korte og opklarende spørgsmål på eksisterende sygdomme eller kendte problemstillinger.

Akut sygdom:

Ved akut sygdom er det muligt at få en “akut-tid” samme dag mellem kl. 9 og 10. En ”akut-tid” er af kortere varighed end en almindelig konsultation. Hvis sådan en tid ønskes, skal du ringe til lægehuset mellem 08.00-09.00. (Ved akut sygdom, som opstår efter kl. 09.00 kan du ringe for råd og vejledning. Du kan blive tilset efter kl. 10 i særlige tilfælde, hvor det vurderes, at det ikke kan udsættes til dagen efter.)

Ved længerevarende problemer henvises til almindelige konsultationstider. Det er vigtigt at dette overholdes, hvis vi skal opretholde en hurtig og smidig service i akuttiderne, så alle der har et behov kan blive tilset hurtigt og nemt.

Husk sundhedskortet ved alle henvendelser i Lægehuset.

Ved ankomst bedes du registrere dig ved kortlæseren.

Faglighed:

I vores lægehus bestræber vi os alle sammen på at yde både en høj faglig standard og en god patientservice. Vi er lægefagligt opdaterede og lægehuset indgår kontinuerligt i kvalitetssikring og vurdering efter myndighedernes og de faglige selskabers retningslinjer.

Receptfornyelse: 

Fast medicin, som ikke er vanedannende, kan bestilles ved skranken, pr. telefon og meget gerne via hjemmesiden. Vi beder generelt om at man bruger hjemmesiden, når det er muligt, for at aflaste telefonkøen.

Sidstnævnte kræver at du opretter dig som bruger på hjemmesiden. Du finder en overskuelig vejledning, når du klikker dig ind på hjemmesiden.